Training offer

Would you like to follow a training course? Then we refer you to our training providers. On this page you’ll find a complete overview of all scheduled training courses. All training providers are accredited.

All training providers

Training Overview

 • Address

  ALTEN België

  Chaussée de Charleroi 112
  1060 Brussels
  Belgium

 • Contact details

  www.alten.be

View all training courses by ALTEN België

ALTEN Belgium & Luxembourg: stimuleren van innovatie

Met een jaarlijkse investering van meer dan $ 8 miljard in R&D in België en Luxemburg, is dit éénn van de hoogste percentages per hoofd van de bevolking in Europa.

Een centrale locatie die de communicatie vergemakkelijkt en van België en Luxemburg sleutellanden maakt voor sectoren zoals olie & gas alsook gezondheid. De excellentie van de academische instellingen biedt ook voordelen aan de hooggekwalificeerde ingenieurs in de hele technologiesector.

ALTEN Belgium heeft kantoren over het hele grondgebied: Vlaanderen en Brussel en past zich aan aan de Frans-, Nederlands- en Engelstalige omgeving. Ons kantoor  in Luxemburg draagt ook bij aan een sterkere aanwezigheid van ALTEN in heel Europa,
Tenslotte beschikt ALTEN over een gerenommeerde expertise in de drie business lines van de Groep (Engineering Technology, Life Sciences and Information Systems) zodat we actief kunnen optreden in alle business sectoren.

Contact us without obligation