Training offer

Would you like to follow a training course? Then we refer you to our training providers. On this page you’ll find a complete overview of all scheduled training courses. All training providers are accredited.

Exans are issued by licensed exam providers.

All training and exam providers

Training Overview

 • Address

  Capgemini Academy

  Papendorpseweg 100
  postbus 2575
  3500 GN Utrecht
  Nederland

 • Contact details

  academy.capgemini.nl

View all training courses by Capgemini Academy

Capgemini Academy ziet de waarde van IT met de dag toenemen. We zien de meest cruciale processen zich toevertrouwen aan digitalisering en automatisering. We zien van nabij de drang tot innoveren. Hoe IT sneller, slimmer en grenzelozer wordt. We zien dat mensen in deze omwenteling van vooruitgang verder moeten, soms zelfs tegen wil en dank.

Alle IT’ers realiseren zich dat ze mee moeten in de vaart der volkeren. Wie zich niet aanpast wordt al snel irrelevant. Wie zijn deskundigheid serieus onderhoudt blijft van toegevoegde waarde.

Capgemini Academy is er voor CxO’s, werkgevers en beleidsmakers. We helpen beslissers de omgeving te creëren waarin hun mensen zich optimaal voorbereiden op wat op hen afkomt. Staan hen bij in het formuleren van een helder verhaal en dito plan over de toekomst van de organisatie. Zijn vervolgens aanjager bij het uitvoeren van die plannen. En geven al hun mensen volop de kans zich te ontwikkelen.

Capgemini Academy is er ook voor individuele IT’ers die slechts één constante aanvaarden: de constante verandering. Die omarmen ze als ze weten opgewassen te zijn tegen wat van hen wordt gevraagd. Als hun zelfvertrouwen een solide basis kent. Als ze verstand hebben van en gevoel voor de principes, processen en patronen die onder elk IT-vraagstuk liggen. Idealiter zijn IT’ers communicatief competent, met consultancyvaardigheden. Omdat hun vak uiteindelijk altijd om mensen gaat.

De professionals van Capgemini Academy bieden IT’ers wat ze nodig hebben. Onze mensen hebben een scherp oog voor drijfveren, aandacht voor talent en besef van specifieke omstandigheden. Ze bewegen tot beweging. Programma’s die hun oorsprong vinden in het dagelijks werk van onze zowel didactisch als inhoudelijk onderlegde trainers wakkeren het vuur aan. Praktijkverhalen die vertellen hoe je problemen met IT en de mensen eromheen nou écht oplost doen de rest.

Een instituut als het onze helpt mensen en organisaties iedere dag weer het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Bereidt hen voor op het zelfbewust aangaan van de uitdagingen van morgen. Stimuleert leer- en nieuwsgierigheid. Opdat IT’ers en hun werkgever beter, langer en intensiever met elkaar vooruit kunnen. Tot wederzijds genoegen.

Capgemini Academy. We transform IT professionals.

Contact us without obligation