Over ons

De Belgium and Netherlands Testing Qualifications Board is een vereniging van vrijwilligers die de belangen van ISTQB® behartigt in België en Nederland. Ons doel is om de kwaliteit van het testvakmanschap te verhogen. Hoe? Door het promoten van certificeringen als belangrijke stap naar meer professionaliteit en eenduidigheid in het test domein.

Neem contact op
Wij laten test professionals een uniforme taal spreken
We ondersteunen wereldwijd erkende certificering van het vakmanschap
Wij helpen het kwaliteitsniveau van het vakmanschap te verbeteren

Voor alle testers

De BNTQB is een vereniging voor alle testers. Testprofessionals vinden bij ons alle informatie over certificeringen en carrièremogelijkheden. Ook aanbieders van trainingen kunnen bij ons terecht om hun trainingen en trainers te accrediteren.

Wil je het vakmanschap binnen je bedrijf promoten? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Als partner heb je namelijk recht op bijvoorbeeld vroegtijdige informatie over wijzigingen in certificeringen.

Certificeringen
Certificering is een manier om te komen tot een wereldwijd erkende en uniforme testaanpak. Als testprofessional vind je op onze site alle informatie over certificeringsrichtingen en niveaus. Zo stippel jij je complete carrière pad uit.

Accreditatieloket
Ook als aanbieder van trainingen staan wij voor je klaar. We beoordelen jouw trainingen op inhoud en kwaliteit. Voor deze accreditatie bieden we een heldere en eenduidige toegang via het accreditatieloket.

Meer over accreditatie

Ons team

Rik Kochuyt

Chair & accreditation

Jurian van de Laar

Vice-chair, accreditation

Michaël Pilaeten

International Representative, Chair ISTQB® Agile WG

Wim Decoutere

Secretary

Meile Posthuma

Reviews, ISTQB® WG Glossary & Syllabi

André Verschelling

Webmaster

Arjan Brands

Treasurer

Piet Wijgaerts

Back-office

Gilbert Smulders

TMMi local chapter lead

Neem vrijblijvend contact met ons op