Training providers

Training providers worden door ons geaccrediteerd en vermeldt op de website. Daarvoor dien je wel te voldoen aan een aantal criteria. Zo is het van belang de inhoud van de ISTQB® syllabi te verwerken in een training en een juiste afwisseling te maken tussen theorie en praktijk.

Examen providers hebben een licentie van de BNTQB om op het grondgebied van de BNTQB examens aan te bieden en af te nemen voor alle ISTQB® syllabi.

Bekijk het trainingsaanbod

Trainingproviders

Examen providers

Alle geaccrediteerde training providers

Certified Tester Expert Level

Test Management
Strategic Test Management
Operational Test Management
Managing the Test Team
Improving the Test Process
Assessing Test Process
Implementing Test Process Improvement
Eenduidige testwoordenschat en terminologie
Ondersteuning van het carrièrepad van de tester

Veel gestelde vragen

Over training en examen providers

  • Kan ik een examen van thuis uit afleggen?

    Vanwege de COVID-19 is het nu tijdelijk mogelijk om een ISTQB examen op je eigen systeem (thuis of op het werk) te doen via remote proctoring.Alle details hieromtrent kan je terugvinden op de sites van onze examen providers. De lijst van erkende examen providers vind je hier.
  • Wanneer wordt de eerstvolgende training gegeven?

    De BNTQB organiseert zelf geen trainingen. Deze worden georganiseerd door onze geaccrediteerde training providers.Vind een training provider bij jou in de buurt of check wanneer de eerstvolgende training voor het gewenste certificaat plaatsvindt.
  • Waar kan ik een examen afleggen om het certificaat te halen?

    Wij organiseren zelf geen examens. Hiervoor werken we samen met erkende examenproviders. Een examen boek je rechtstreeks door bij één van onze geaccrediteerde training providers een training te volgen en aansluitend het examen af te leggen.Klik hier voor training providers bij jou in de buurt.Het is ook mogelijk een examen rechtstreeks te boeken bij onze examen providers of het af te leggen in een Pearson Vue examencentrum.Je vindt de examen providers op de pagina met alle training en examen providers.

Neem vrijblijvend contact met ons op