Trainingsaanbod

Wil je graag een training volgen? Dan verwijzen we je door naar onze training providers. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van alle geplande trainingen. Alle training providers zijn geaccrediteerd.

De examens van de trainingen worden afgenomen door gelicentieerde examen providers.

Alle training en examen providers

Trainingsoverzicht

 • Adresgegevens

  ALTEN België

  Chaussée de Charleroi 112
  1060 Brussels
  Belgium

 • Contactgegevens

  www.alten.be

Bekijk hieronder de trainingen van ALTEN België

ALTEN Belgium & Luxembourg: stimuleren van innovatie

Met een jaarlijkse investering van meer dan $ 8 miljard in R&D in België en Luxemburg, is dit éénn van de hoogste percentages per hoofd van de bevolking in Europa.

Een centrale locatie die de communicatie vergemakkelijkt en van België en Luxemburg sleutellanden maakt voor sectoren zoals olie & gas alsook gezondheid. De excellentie van de academische instellingen biedt ook voordelen aan de hooggekwalificeerde ingenieurs in de hele technologiesector.

ALTEN Belgium heeft kantoren over het hele grondgebied: Vlaanderen en Brussel en past zich aan aan de Frans-, Nederlands- en Engelstalige omgeving. Ons kantoor  in Luxemburg draagt ook bij aan een sterkere aanwezigheid van ALTEN in heel Europa,
Tenslotte beschikt ALTEN over een gerenommeerde expertise in de drie business lines van de Groep (Engineering Technology, Life Sciences and Information Systems) zodat we actief kunnen optreden in alle business sectoren.

Neem vrijblijvend contact met ons op