Trainingsaanbod

Wil je graag een training volgen? Dan verwijzen we je door naar onze training providers. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van alle geplande trainingen. Alle training providers zijn geaccrediteerd.

De examens van de trainingen worden afgenomen door gelicentieerde examen providers.

Alle training en examen providers

Trainingsoverzicht

Bekijk hieronder de trainingen van ViQiT

ViQiT is opgericht in 2008 en begon als specialist in testen. Later hebben we daar informatiemanagement aan toegevoegd omdat dit goed paste bij onze kracht. De kracht van ViQiT is namelijk dat wij onze klanten willen helpen aan eenvoudig betere IT-oplossingen.  Vanuit ons vakgebied helpen wij organisaties om tot de juiste oplossing te komen. Een oplossing die recht doet aan het probleem dat zij hebben. Daarbij zien wij de IT-oplossing niet als doel, maar als middel om een hoger doel te bereiken. Bij ViQiT maken we IT overal en altijd succesvol.

Onze missie is “het mooiste bedrijf om mee en bij te werken”! Dat is terug te zien aan de manier waarop wij werken. Wij volgen niet blindelings de opdracht, maar kijken samen met onze opdrachtgever naar de bredere context en mogelijke oplossingen. We fungeren dus als een echte ‘Kennispartner’. Daarmee maken onze collega’s dagelijks het verschil.

Onze collega’s kenmerken zich door motivatie en betrokkenheid bij hun klanten. Om dit te stimuleren hebben ze inspraak bij de keuze van de opdracht die ze gaan uitvoeren. Ze gebruiken hun eigen talenten en die van hun collega’s om elkaar beter te maken. Op deze wijze is heel ViQiT beschikbaar om de doelen van onze opdrachtgever te behalen. Elke consultant van ViQiT neemt verantwoordelijkheid voor de eigen groei. Het streven? Goed worden, goed zijn en goed blijven in het vakgebied, maar bovenal daar plezier aan beleven.

 • end: 20240320
  today: 20240225
 • Certified TMMi Professional

  12 - 20 maart 2024

  9:00am-5:00pm

  ViQiT

  Eerstvolgende training
  Trainingsdata voor de eerstvolgende training zijn:

  • Dinsdag12 maart 2024 van 09.00 tot 17.00 uur
  • Woensdag 20 maart 2024 van 09.00 tot 17.00 uur

  Schrijf je nu in!

  Doelgroep

  De  TMMi Professional training is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het toepassen van het TMMi model in de praktijk. Dit omvat personen in de rollen zoals testproces verbeteraars, testconsultants, TMMi (lead-)assessors, business vertegenwoordigers, testmanagers, en leden van een Test Proces Groep. De TMMi Professional training is geschikt voor iedereen die meer kennis wil verkrijgen met betrekking tot het TMMi model. Houders van het TMMi Professional certificaat tonen aan te beschikken over een voldoende niveau van TMMi kennis, één van de voorwaarde om als TMMi lead-assessor of assessor te worden geaccrediteerd.


  Over de training

  TMMi is het belangrijkste model voor testproces verbeteren. Het is toepasbaar in zowel traditionele, als Agile omgevingen. Organisaties en professionals maken steeds vaker gebruik van TMMi om hun testproces te verbeteren en om hun testproces of testorganisatie te accrediteren. Deelnemers verkrijgen gedetailleerd inzicht en kennis van het TMMi model, inclusief doelstellingen, procesgebieden en activiteiten voor ieder volwassenheidsniveau. Tevens leren deelnemers hoe TMMi toe te passen en de te gebruiken in een Agile omgeving. Zij zijn na afloop in staat om een organisatie of project te adviseren en te ondersteunen bij toepassen van TMMi als basis voor testproces verbeteren. TMMi gebaseerde test assessments worden eveneens behandeld tijdens deze training. De cursus is een mix van presentaties en veel praktijkgerichte oefeningen, met als belangrijkste doel gedegen kennis van het TMMi verkrijgen en inzicht krijgen hoe een en ander in de praktijk toe te passen.

  Deze training is aangepast en gebaseerd op de nieuwste versie van de TMMi Professional syllabus (release 1.3 – 2022). Deelnemers worden tijdens de cursus tevens voorbereid om succesvol te kunnen deelnemen aan het TMMi Professional examen.

  De kwaliteit van het systeemontwikkelproces wordt mede bepaald door de vakkundigheid van de medewerkers. ViQiT begrijpt dat en zorgt voor vakkundige trainingen waarmee de medewerkers in staat worden gesteld om hun kennis en kunde te vergroten. Na afloop van deze training zijn de deelnemers in staat om hun vakkundigheid te laten certificeren door een onafhankelijk exameninstituut. Onze docenten hebben jarenlange ervaring in het vakgebied en kunnen hierdoor specifiek ingaan op de detailaspecten. Onze docenten zijn niet alleen experts in het vakgebied, maar hebben ook ruime ervaring in het geven van trainingen. Zij beschikken over de didactische vaardigheden die nodig zijn om de stof goed over te brengen op de cursisten.

  Meer informatie

  Voor meer informatie over deze training en inschrijving ga naar:

  TMMi® Professional training

  Ga naar de training provider

Neem vrijblijvend contact met ons op