Trainingsaanbod

Wil je graag een training volgen? Dan verwijzen we je door naar onze training providers. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van alle geplande trainingen. Alle training providers zijn geaccrediteerd.

De examens van de trainingen worden afgenomen door gelicentieerde examen providers.

Alle training en examen providers

Trainingsoverzicht

Bekijk hieronder de trainingen van ViQiT

ViQiT is opgericht in 2008 en begon als specialist in testen. Later hebben we daar informatiemanagement aan toegevoegd omdat dit goed paste bij onze kracht. De kracht van ViQiT is namelijk dat wij onze klanten willen helpen aan eenvoudig betere IT-oplossingen.  Vanuit ons vakgebied helpen wij organisaties om tot de juiste oplossing te komen. Een oplossing die recht doet aan het probleem dat zij hebben. Daarbij zien wij de IT-oplossing niet als doel, maar als middel om een hoger doel te bereiken. Bij ViQiT maken we IT overal en altijd succesvol.

Onze missie is “het mooiste bedrijf om mee en bij te werken”! Dat is terug te zien aan de manier waarop wij werken. Wij volgen niet blindelings de opdracht, maar kijken samen met onze opdrachtgever naar de bredere context en mogelijke oplossingen. We fungeren dus als een echte ‘Kennispartner’. Daarmee maken onze collega’s dagelijks het verschil.

Onze collega’s kenmerken zich door motivatie en betrokkenheid bij hun klanten. Om dit te stimuleren hebben ze inspraak bij de keuze van de opdracht die ze gaan uitvoeren. Ze gebruiken hun eigen talenten en die van hun collega’s om elkaar beter te maken. Op deze wijze is heel ViQiT beschikbaar om de doelen van onze opdrachtgever te behalen. Elke consultant van ViQiT neemt verantwoordelijkheid voor de eigen groei. Het streven? Goed worden, goed zijn en goed blijven in het vakgebied, maar bovenal daar plezier aan beleven.

  • end: 20240320
    today: 20240719

Neem vrijblijvend contact met ons op